Aleo Vera – Forever Living

Forever Living

Jag arbetar som återförsäljare åt Forever Living min hemsida kan du läsa mer och även se om du vill beställa vad som finns. Kontakta mig gärna om ni har några frågor kring produkterna, eller om ni vill boka möte för genomgång om hur du själv kan börja jobba med mig. Bli din egna chef!!!

Aloe-Vera                                                aloe vera

Våra produkter är mycket omtyckta och säljs i runt 150 länder världen över. Forever är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe Vera. Samtliga produkter innehåller, med några få undantag, ekologiskt odlad Aloe Vera.

Allt från tandkräm och schampo till makeup och dryckerna med färskpressad Aloe Vera. Du kommer att bli överraskad över bredden i vårt sortiment.

Vad är Aloe Vera ?

Aloe vera växer på sydliga breddgrader, och människor i vitt skilda kulturer har använt den till husbehov genom historien.
Tack vare att Forever äger både plantager och fabriker kan vi säkerställa slutprodukter med högsta möjliga kvalitet.

I långa tider och många kulturer har Aloe Vera varit till glädje och nytta för människan. Mycket av kunskapen om nyttoväxter har visserligen fallit i glömska med tiden, men börjar nu väckas till liv igen tack vare det växande intresset för naturliga vägar till större välbefinnande. En kombination av Aloe vera, bra mat och motion kan vara ett sätt att uppnå lite bättre balans och mer harmoni i det dagliga livet.

aloe-vera-gel_17361949_134259521

Gå ner i vikt, rensa kroppen, må bättre. Med vårt nya koncept får du en kickstart för att sedan hålla vikten på lång sikt.

image

image image