Så galet mycket energi ❤️

Det har varit en tung period i mitt liv då jag precis förlorat min pappa. Min älskade pappa somnade in den 11 sep. Allt gick så fort att jag inte han med….

Har fortfarande svårt att förstår och acceptera, kommer nog aldrig komma över förlusten.

Men tackvare mina helt fantastiska Zumba deltagare har jag iaf 3 ggr i veckan under 60 minuter lyckats koppla bort sorg och bara vara glad, le och må bra. Era kramar, blommor och meddelanden har betytt så otroligt mycket och för det är jag evigt tacksam ❤️❤️

Ni är helt klart bäst!!!!

Livet fortsätter även om det aldrig blir det samma igen. Familjen håller ihop och är stark och det är så skönt att jag har världens bästa bror och en fantastisk mamma vars förlust av sin livskamrat självklart lämnar spår men vi finns där för varandra dygnet runt!!

Träning och hälsa är det jag jobbar med och nu den 8:e oktober är det dags att ta tag i mig själv igen.

Min resa mot ett sundare jag börjar då och jag kommer skriva om det mest för min egna skull men även för att någon kanske blir inspirerad och oxå kommer hitta vilja att dra igång. Jag hjälper er gärna, är utbildad och certifierad kostrådgivare och licenserad i nästa allt som har med träning att göra, så kunskap besitter jag men du måste själv ha viljan.

Har du den så kontakta mig 👍🏼 tillsammans är vi starkare 👊🏼💕 / Johanna