Närmre för varje dag som går

Framsteg trots utemat och bio

I morse, söndag den 20 juni så var det -6,2 kg! Kan tro att jag känner mig nöjd 🙂  I freddags var jag och mannen ute och åt på restaurang och det blir ju ganska mycket mat och dryck så jag trodde ärligt inte att det skulle bli så mycket –  denna vecka, men jag hade fel!!! Och för en gångs skull är jag glad att jag hade fel!!!!

Varke popcorn, godis eller läsk till bion, utan bara bio! Och det gick ju hur bra som helst, va inte ens sugen på att köpa med mig något in i salongen! Jag tror att min ”avsockring” funkat och jag har inte längre sug efter något gott.

Har även börjat med proteindrinkar för att bibehålla min muskelmassa när jag tappar vikt. Ska försöka byta ut min banan på fm mot en proteinkick och måste även ta en på kvällen när jag kommer hem efter träning.

Min träning denna vecka

Måndag: vila

Tisdag: Bodypump

Onsdag: Vila ev. Bodypump morgonklass, få se om jag orkar upp……. (behöver ju inte gå på denna eftersom det inte är jag som har den)

Torsdag: Step/core & Spinning

Fredag: Vila

Lördag: Bodypump

Söndag: Bodycombat

Jag kämpar på, det är väl alltid lättast med de första 10 kg, nästa 10 blir nog tuffare.

KRAM Johanna

Lämna ett svar