Mitt nya liv börjar idag…….. igen

Ok, Nu är jag trött!!!!!

Det är fan dags att ta tag i mitt liv. Jag vill inte ha diabetes, så jag SKA sluta äta godis NU!!!!! och jag ska försöka att enbart dricka läsk på helgerna, å kanske någon gång om vi är ute och äter lunch på lite roligare ställe.

Jag skulle ju vara en superfit 35 årig 4 barnsmamma, och nu har jag bara 3 år på mig, så nu måste jag göra något.

Är certifierad kost rådgivare och har hjälp flera kunder att gå ner i vikt och nå sina mål, men mig själv går det fan inte lika bra för. Så nu har jag gått med i Viktklubb.se för att ”någon ska hålla koll på mig” – få se om det hjälper.

I dag hittills har ja endast ätit 432 kcal men jag är ändå inte hungrig 🙂 så jag tänkte försöka hålla mig under 1000 om dagen, tror ni på det? Funkar det??

Vi får väl se, men nu ska å jag skojar inte 35 kg bort…….. alt att jag kommer i en stl 38 igen…… Sen vad jag väger är igenligen skit sam, för muskler väger mer än fett och jag har mycket muskler, men jag SKA ha bort min mamma mage…!!!!

Ok, dag 1 för hoppningsvis för sista ggn……….. / KRAM Johanna