Massa tankar om massa saker

Vilken underbar helg jag har haft. Trots alldeles för lite sömn så känner jag mig på topp. Det finns flera olika anledningar till det:

Underbara kollegor

I lördags hade vi medarbetarfest/ sommaravslutning, och jag kan inte annat än  älska mina kollegor, för  de är inte bara underbara och härliga, spontana och roliga, utan även trevliga, hjälpsamma och omtänksamma.

Vi hade så kul och trots sen hemkomst och smömbrist så vart det värt de på många olika sett.  Ser fram emot måndag igen och en ny arbetsvecka.

Underbara vänner

Vad vore man utan sina vänner?? Jag är lyckligt lottad som har flera underbara vänner. Ikväll blev det bio med Cissi och Vendela, SATC2, hade inte förväntat mig mycket med tanke på resensionen, men shit så kul och så enkelt det kan vara att göra en film som är bra på så många olika sett. Att vara gift och fyrbarnsmor gjorde nog att man kände igen sig på flera olika ställen i denna film än om man äår 18 & singel.  Jag är nog en blandning av dem alla 4:a, dock mest en mix mellan C & S……..ni som känner mig fattar precis vad jag menar 🙂

Att få komma hem till ett tyst hus och få sitta ute på en underbar altan och få skriva av sig lite gör att jag verklige känner mig loyckligast i världen just nu.

Vikten

Ok, allt kan ju inte vara underbart hela tiden eller?????? Det gick jättebra de tre första veckorna, men nu har jag bstått still i två, tar nya tag och har gett mig fan på att fixa detta å då är det ingenting som kan stoppa mig. Allt går, visa saker tar bara lite längre tid!  Jag vill, jag kan, jag ska! Jag vill, jag kan, jag ska! JAG VILL, JAG KAN , JAG SKA!!!!!

Lämna ett svar