Egen Zumba studio 💃🏻

Känns helt overkligt att kunna få skriva detta men det är sant!

Vi har köpt ett hus som är lite större än ett vanligt hus och på bottenplan kommer jag öppna min egna studio!! Fokus ligger såklart på zumbaklasser för det är det absolut roligaste jag vet, men jag kommer även erbjuda andra klasser här, såsom yoga, styrketräning, barngrupper mm

Vi flyttar ut i februari och jag håller på att planera invigningen nu, datum, tider, vad som ska hända och allt runt i kring.

Det känns som sagt fortfarande helt overkligt och jag är så glad och tacksam att kunna få göra detta!

Håll utkik längre fram för mera info.

Annars då, jo veckan har gått fort som vanligt… har man apmycket på jobbet så räcker inte timmarna till, men har man världens bästa kollegor så fixar man det ändå. På måndag drar vi till Sthlm på Mick off inför 2018, ska bli så kul att få träffa alla man annars inte ser så ofta.

Nu helg! Visning av vårt hus på söndag, annars inget direkt inplanerat.

Ha en fin helg alla glada! 👍🏼