Dag 2

Onsdag – Dag 2

Karantändag 2 – har ju sagt upp mig och ska börja på ett vad mitt gamla ftg tycker är ett konkurerande ftg så jag är satt i karantän, fram tills 10 jan 🙂 Inte mig emot jag klagar INTE, jag bara konstaterar att det var ett bra drag att byta jobb!!!

Idag var planen att få lite egen tid och klippa mig!!!! Tack Philip för rekommendationen Rinse vid Gullmarsplan, de var kanonbra och jag blev så snygg, vem vet, kanske lägger upp en bild vid senare tillfälle ( läs: när jag lärt mig hur…..)

Har även inhadlat 2 nya skjortor, en svart och en vit, inte så upphetsande, men med lite roliga tillbehör blir det snygga!

Matintag

Frukost – Är så duktig och det blev havregrynsgröt idag oxå, plus två skinkmakor, med minimalt lite bregott…… ska sluta med det oxå, men inte allt på en gång……

Mellis ….. Ok sluta läs

5 st Riesen. åh vad gott , inte så nyttilgt, men det är ju mörk choklad 🙂 Man måste tänka positivt, Ibland kan det vara bättre att äta nåt för att hålla igång ämnesomsättningen istället för att inte äta alls……. ok inte det bästa mellis alternativet ,jag vet, men men

Lunch : Grekist mat med underbara Fina Joanna Lindström, sååå roligt att ses igen, snart blir det förhoppningsvis oftare då vi kommer att jobba ganska nära varandra.

Träffade av en slum min ”gamla kollega” ArenaLena idag och hon hade inte ätigt lunch så då satt jag med henne och åt lite mellis , äpplen oh vanlij 🙂

Middag – Köttfärssås och Spagetti – alltid lika gott och till detta drack jag MJÖLK!!!!! Känn på den Ni som tror att jag bara dricker Pepsi Max…….

Dag 2 avslutad och jag måste nog säga att jag är ganska nöjd med mig själv, frukosten går ju iaf bra och man ska ju glädjas åt det lilla……..

TRÄNING

Vilodag!!!!! En välbehövlig sådan!

Kommentera