Då var det dags igen….

Jag har ju skrivit åtskilliga gånger att jag är världens sämsta bloggare… jag skriver ju typ en gång per halvår….. dels för att jag är dyslektiker och inte gillar att skriva och dels för  att jag tror att ingen ändå läser. Så låt se, vem läser ???

Jag jobbar ju heltid som regionschef/ Area manager på Forenom, vi har företagslägeheter. För alla som inte vill bo på hotell eller inte vill/kan få en egen lägehet då de enbart ska jobba några månader på orten. Då hyr man av oss, vi har hotelapartments.

IMG_5071

 

Jag tycker om mitt jobb och det är kanonkul även om det är massor att göra lite för ofta…. och att vi har system som inte alltid är roliga eller gör om man vill :-). Men vi har roligt och jag har mycket frihet under ansvar vilket passar mig bra.  MEN….. Detta är inte det jag vill göra för evigt, jag vill vara min egna chef och därför kommer jag :

 

  • Jobba mera med mitt egna företag, Tusen bollar AB – Friskvård och Hälsa
  • Våga ta tiden att göra det jag egentligen vill
  • Arbeta med människor som vill samma sak som jag, jobba för att leva och inte leva för att jobba!!!
  • Lägga tid och fokus på de ”som fattar” och inte stånga mig blodig på att få folk att förstå.
  • Erbjuda möjligheten till de som verkar vilja något mer än det vanliga ekkorhjulet.

SÅ vill DU bli din egna CHEF!!!! Vill DU bestämma hur mycket och när du ska arbeta, DÅ ska vi bli kollegor, för vill man så kan man. Säg JA idag, vänta inte. Inget krav på att man ska arbeta visst antal timmar/vecka, du bestämmer själv, men vill du ? Då finns jag här för att hjälpa dig.

IMG_5078

 

Mitt företag arbetar med Friskvård och hälsa, utveckling och ledarskap, Mot en ny framtid där du bestämmer.

cropped-Slide1-3.jpg

 

Måndag betyder också Zumba Fitness med mitt Medley gäng, kl 19-20 kör vi så det ryker och jag lägtar redan dit. Men först en ny dag, nya kundbesök och vem vet, kanske en ny kollega.