Cayennpeppar eller Paprika pulver, jag skiter i vilket……

Ok, är ute med två kollegor på lunchen, ser att en restaurang serverar Kyckling med klyftpotatis och dragonsås 🙂 MUMS!!!! Det vill jag ha! Får vänta på maten jättelänge och när den sen kommer så är hela tallriken översmetad med någon form av röd krydda…… JAG TÅL INTE RÖDA KRYDDOR!!!!

Jag tänker äta ändå och hoppas på det bästa, men mina kollegor insisterar att jag ska lämna tillbaka maten.

Jag går tillbaka till beställningskillen och påtalar vänligt  att det inte stod någonstans att maten skulle täckas med Cayennpeppar…… vilket jag inte tål.

Då svarar killen i kassan – det är inte cayeenpeppar , det är paprika pulver!

Ok, fine det är paprika pulver, men jag TÅL INTE RÖDA KRYDDOR……. så jag kan inte äta det som de serverat.

Då tittar han på mig och säger, – Nehej, vad vill du ha då?

EEhhhhh – samma sak fast utan krydda på hela talriken……..

När maten som första ggn tog 10 min att göra, nu kommer ut efter typ 2 minuter så börjar jag ana oro…….. visst paprika pulvret är borta, kyckligen är kall, men såsen och potatisen är fortfarande full med paprika pulver…….. Har de sköljt av kycklingen och soppat ner detta i såsen som är full med paptikapulver……???????? Eller vad har de gjort?????

Orkar inte bråka mera utan försöker pilla bort allt paprikapulver man kan se och äter enbart kycklingen och en halv potatis 🙂

Nu sitter jag i matkoma och håller på att somna vid datorn………..

Lämna ett svar