-5 kg

YES!!!! Delmål ett är avklarat!!!!

 – 5 kg, bara 20 kvar 🙂

Man måste ju tänka positivt! Det kommer att gå, det som är svårt tar bara lite längre tid!

Jag känner mig ganska stark  nu och jag SKA och kommer att fixa detta. Målet är att vara klar till nyår, då ska 25 kg vara borta. Ett relativt realistiskt mål.  Jag har då ”tid för svackor” och dåliga veckor, för det kommer jag att ha, det har jag haft förut och det kommer bli flera. Man kanske inte vara ”duktig” hela tiden för då skulle jag inte orka.

Tänker inte avslöja vad jag väger förrän jag är klar, ska ta ”fet” bilder så jag har före och efter bilder, men vill inte för jag vill nog inte veta hur tjock jag är…….. men men snart är det ett minne 🙂 Folk tror dock inte att jag är så tung som jag är, beror nog på att jag under all isolering är vältränad och har en massa muskler, och muskler väger mer än fett!!! Jag ska igentligen inte väga, utan mäta mig, så om jag är ”nöjd” när jag ”bara” gått ner 20 kg så tänker jag sluta. Jag har ett par byxor jag vill komma i och när jag gör det då är jag klar!!!!

Då kommer utmaning 2, att hålla vikten och inte gå tillbaka till gamla vanor. Men jag saknar inte godis och annat onyttigt så mycket, det känns ok. Trots att mannen sitter i soffan och äter godis brevid som JAG köpt, så vill jag inte ha, för jag försöker köpa sånt som han gillar och som jag inte tycker är värda att äta……. Och när han själv köper godis åt oss är det typ samma sak, för efter 11 år vet han ändå inte vad jag vill ha………..

JAG VILL, JAG KAN, JAG GÖR!!!!!

Lämna ett svar